



मिति २०७९।४।३

जेहेन्दार छात्रवृत्ति सम्बन्धी सूचना ।

शैक्षिक सत्र २०७८/०७९ मा यस अध्ययन संस्थान अन्तर्गतका क्याम्पस/कलेजमा B.Sc. CSIT कार्यक्रममा भर्ना भएका विद्यार्थीमध्ये यस अध्ययन संस्थानको **'छात्रवृत्ति सम्बन्धी कार्यनिर्देशिका २०७९'** अनुसार तपसिल बमोजिमका छात्र/छात्रालाई जेहेन्दार छात्रवृत्ति प्रदान गरिने निर्णय भएको जानकारी सम्बन्धित सबैलाई गराइन्छ । छात्रवृत्ति सम्बन्धित क्याम्पस/कलेजबाट प्राप्त गर्न सकिन्छ । साथै निशुल्क छात्रवृत्तिका लागि आआफ्नो क्याम्पस/कलेजमा सम्पर्क राख्नसमेत अन्रोध गरिन्छ ।

डा. खगेश्वर मण्डल सहायक डीन तथा संयोजक भर्ना तथा छात्रवृत्ति अन्गमन समिति

त्रिभुवन विश्वविद्यालय विज्ञान तथा प्रविधि अध्ययन संस्थान जेहेन्दार छात्रवृत्ति २०७८ सूची B.Sc. CSIT प्रथम सेमेस्टर

S.N	College/Campus Name	Gender	Scholarship Awardee
1	Butwal Multiple Campus, Butwal	Male	Sandeep Gyawali
		Female	Divya Basnet
2	Kathmandu Bernhardt College, Bafal	Male	Sujit Shrestha
		Female	Prashamsha Basnet
3	Sagarmatha College of Science and	Male	Shailesh Bashyal
	Technology, Sanepa	Female	Karuna Bhattarai
4	Lumbini I.C.T Campus, Gaidakot	Male	Ashok Bhattarai
		Female	Barsha Bhandari
5	St. Lawrence College, Chabahil	Male	Sandip Koirala
		Female	Mahima Koirala
6	Mahendra Morang Adarsh Multiple	Male	Saurav Dahal
	Campus, Biratnagar	Female	Sima Sah
7	Prime College, Nayabazar	Male	Suban Tamrakar
		Female	Sandiya Thapa
8	Nagarjuna College of Information	Male	Rajip Maharjan
	Technology, Sankhamul	Female	Denisha Rai
9	Bhaktapur Multiple Campus, Bhaktapur	Male	Bibek Rawal
		Female	Sajani Shrestha
10	Asian School of Management and	Male	Sanjiv Kumar Jaiswal
	Technology, Sankhamul	Female	Alaska Neupane
11	Soch College, Pokhara	Male	Sanjog Godar
		Female	Sarita Shrestha
12	Kathford International College of Eng. &	Male	Satish Bajagain
	Manag, Balkumari	Female	Salomi Airy
13	Mount Annapurna College, Pokhara	Male	Shishir Adhikari
		Female	Jina Lama
14	Himalaya College of Engineering,	Male	Prajwal Bhattarai
	Sankhamul	Female	Shubekshya Shrestha
15	Siddhanath Science Campus,	Male	Rohit Prasad Pandeya
	Mahendranagar	Female	Aarju Kathayat
16	Vedas College, Jawalakhel	Male	Yugesh Maharjan
		Female	Sabrina Thapa

S.N	College/Campus Name	Gender	Scholarship Awardee
17	Nepathya College, Butwal	Male	Aayush Aryal
		Female	Apsara Neupane
18	Asian College of Higher Studies, Kumari	Male	Jijash Shrestha
	Hall	Female	Nurin Shrestha
19	Birat Multiple College, Biratnagar	Male	Bijesh Regmi
		Female	Yunisha Nepal
20	Mahendra Multiple Campus, Nepalgunj	Male	Shirish Adhikari
		Female	Basmati Tharu
21	Trinity International College, Dillibazar	Male	Saksham Adhikari
		Female	Anisha Shrestha
22	Nihareeka College, Biratnagar	Male	Saurav Niroula
		Female	Deepa Giri
23	NIST College, Banepa	Male	Ayush Shrestha
		Female	Roshani Shahi
24	College of Applied Business, Tangal	Male	Swostik Paneru
		Female	Shreya Pathak
25	Mechi M Campus, Bhadrapur, Jhapa	Male	Bishal Khatiwada
		Female	Dikshya Bhattarai
26	National College of Computer Studies,	Male	Sahil Bhattarai
	Paknajhol	Female	Ritika Maharjan
27	Himalaya Darshan College, Biratnagar	Male	Dipesh Pokhrel
		Female	Sachina Pathak
28	Birendra Memorial College, Dharan	Male	Utsav Dhungel
		Female	Kriti Parajuli
29	Madan Bhandari Memorial College,	Male	Aayush Paudel
	New baneshwor	Female	Aakriti Ojha
30	Godawori College, Sunsari	Male	Aakash Shrestha
		Female	Jenisha Karmacharya
31	Banke Bageshwori Campus, Nepalgunj	Male	Santosh Thapa
		Female	Shilpa Shrestha
32	Indreni College, Chitwan	Male	Aashish Magar
		Female	Tejasvi Shrestha Priya
33	Ramswaroop Ramsagar Multiple	Male	Nirajan Kumar Sah
	Campus, Janakpur	Female	Asha Kumari Mahato
34	St. Xavier's College, Maitighar	Male	Aayush Paudel
		Female	Rasna Bhasima
35	Lumbini City College, Rupandehi	Male	Bigyan K.C
		Female	-

S.N	College/Campus Name	Gender	Scholarship Awardee
36	Texas International College, Mitrapark	Male	Kishor Upadhaya
		Female	Sujita Ghlan
37	Samriddhi College, Lokanthali	Male	Sunil Parajuli
		Female	Yesha Khadka
38	Academia Internationl College, Gworko	Male	Sadik Karki
		Female	Anusha Shrestha
39	Swastik College, Bhaktapur, Thimi	Male	Anupam Silwal
		Female	Swostika Kayastha
40	Birat Kshitiz College, Biratnagar	Male	Pratham Khanal
		Female	Sujata Dangol
41	Ambition College, Baneshwor	Male	Sailesh Karki
		Female	Prekshya Mukhiya
42	Deerwalk Institute of Technology, Sifal	Male	Aashish Kadel
		Female	Saishma Ghimire
43	Birendra Multiple Campus, Bharatpur	Male	Ajit Ghimire
		Female	Isha Giri
44	Shreeyantra College, Damak, Jhapa	Male	Sagar Bhandari
		Female	Subhadra Thapa
45	Hetauda City College, Hetauda	Male	Sagar Moktan
		Female	Nibedika Gautam
46	Prithivi Narayan Campus, Pokhara	Male	Sonam Chhetri
		Female	Sarika Ghimire
47	Kathmandu College of Technology,	Male	Sandesh Chauguthi
	Lokanthali	Female	Sharon Kadariya
48	New Summit College, Shantinagar	Male	Bipul Dhungana
		Female	Sibenson Gautam
49	Nepalaya College, Kalanki	Male	Bijaya Tamang
		Female	Hissee Maharjan
50	Bhairahawa Multiple Campus,	Male	Sugam Dhoj Bishowakarma
	Bhairahawa	Female	Yamuna Devi Roka
51	Mahendra Multiple Campus, Dang	Male	Achyut Khadka
		Female	Shova Basnet
52	Central Campus of Technology, Dharan	Male	Bal Kumar Limbu
		Female	Sanshika Lawati
53	Orchid International College, Gaushala	Male	Bijay Das Kathbaniya
		Female	Sahasrakshree Sharma
54	AIMS College, Biratnagar	Male	Ganesh Kumar Khawas
		Female	Sonali Singh

S.N	College/Campus Name	Gender	Scholarship Awardee
55	National Infotech College, Birgunj	Male	Bikash Das Tharu
		Female	Sajiya Hasan
56	Nepalgunj Campus, Nepalgunj	Male	Mahesh Teli
		Female	Rubina Pariyar
57	Ambikeshwori Campus, Dang	Male	Kiran Pokhrel
		Female	Barsha Chaudhary
58	Padma Kanya M. Campus, Bagbazar	Female	Prabigya Kafle
		Female	Arakshya Roka
59	Amrit Campus, Lainchaur	Male	Sovit basnet
		Female	Sabita Basnet
60	Patan multiple college	Male	Prabesh Subedi
		Female	Premeeka Maharjan

